Barlang klub

A Barlang a Dunaparti Művelődési Ház pinceklubja. Szentendre autentikus rendezvényhelyszíne, kultikus koncertek és pezsgő közösségi élet színtere.
A korábbi években a Szentendrei Kulturális Központ támogatásával és önerőből a helyi fiatalokat tömörítő Forgács Társaság szervezett koncerteket a pincébe, illetve az udvarra a nagy népszerűségnek örvendő Elevenkert elnevezés alatt.
Visszatérve a Barlang névhez már nem csak koncerteknek ad otthont a kert és a pince, hanem minden korosztály igényeit kielégítő változatos szabadidős és közösségi tevékenységeknek a rendszeresen nyitva tartó büfével, zenés- és irodalmi estekkel, táncházzal, gyermekprogramokkal. Részletes információkért és folyamatosan bővülő programkínálatunkért kérjük látogasson el Facebook oldalunkra az alábbi linken, vagy írjon nekünk a revesz.timea@szentendre.hu e-mail címre.

Kedves Vendégeink!
A kialakult helyzet miatt élőben sajnos nem találkozhatunk, de nem szeretnénk, ha unatkoznátok, ezért arra gondoltunk, hogy minden héten megosztunk veletek egy kulturális „kihívást”, amely egy kis színt visz a hétköznapokba. Hétfőnként fogunk jelentkezni a feladattal, és minden nap megosztunk veletek egy ötletet, hogyan lehetne azt teljesíteni. Megijedni nem kell, nem lesznek olyan izzasztóak a kihívások, csupán annyi, hogy nézz meg egy filmet, vagy koncertet, vagy olvass el egy könyvet, de a többi legyen meglepetés! Annyi kulisszatitkot még elárulunk, hogy ebben sok segítségünk lesz, a Szentendrei Kulturális Központ, a P’Art Mozi Szentendre, Szentendrei Teátrum, és a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár Szentendre!
Reméljük velünk tartotok ebben a kis játékban, amíg nem találkozhatunk személyesen! Február 8-án indulunk, jó szórakozást!

Kedves Vendégeink!

Figyelembe véve a kormány határozatát, a lakosság érdekeit, a közegészségügyi szempontokat, sajnálattal értesítünk benneteket, hogy a Barlang bizonytalan ideig – 2020.11.05. csütörtöktől – zárva tart, és programjaink elmaradnak.

A novemberi eseményekre megváltott jegyeket visszaváltjuk. A későbbi rendezvényekkel kapcsolatban jelentkezni fogunk, türelmeteket kérjük. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy egy ilyen nehéz helyzetben se maradjunk kultúra és szórakozás nélkül, ezért kérjük kísérjétek figyelemmel továbbra is Facebook oldalunkat.

A személyesen megváltott jegyek a lemondott programot követő 14 napon belül, a vásárlás helyszínén válthatók vissza, az online vásárolt jegyek árát a bank külön kérés nélkül visszautalja.

A most elmaradt rendezvényeinket igyekszünk a későbbiekben pótolni.

Minket is rosszul érint a kialakult helyzet, viszont megértéseteket kérjük, mert úgy érezzük ez a felelős döntés a mostani körülmények között.

Vigyázzunk egymásra!

A Barlang csapata

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

A klub működését ebben az évadban az NKA Hangfoglaló Program támogatja.

« május 2021 » loading...
h K s c p s v
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
ked 11

Foglalkozások a DMH-ban 2020-2021

2020-08-22 - 2021-06-20
ked 11

Szabadtéri Utcatárlat aDunakorzón

május 10 - május 31
ked 11