Életműdíj Vomberg Frigyesnek

2019. április 10., 21:55

Ismét egy szentendrei díjazott! A Best of Budapest & Hungary szakmai elismerését nyerte el Vomberg Frigyes, aki az utóbbi években a Bocuse d’Or Akadémia keretében coachként segítette felkészülni a magyar csapatokat. A Freed Péter által alapított Budapest Week Publishing 26. éve rendezi meg minden tavasszal a Best of Budapest & Hungary Díjátadó Gálaestet. Április 6-án, a MOM Sport Rendezvényközpontban 15 szakember kapott különdíjat, négyen pedig különleges elismerésben részesültek.

A díjátadó ünnepségen Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Budapest főpolgármester-helyettese, Farkas Dávid, a Magyar Turisztikai Ügynökség stratégiai ügyekért felelős vezérigazgató-helyettese, valamint Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke köszöntötte a vendégeket.
Az idei különdíjasok:

ÉLETMŰDÍJ: Vomberg Frigyes, aki az utóbbi években a Bocuse d’Or Akadémia keretében coachként segítette felkészülni a magyar csapatokat.

AZ ÉV BUDAPESTI SZÁLLODÁSA: Árvai Zoltán, aki egy évtizeden át vezette a Hilton Budapestet, levezényelte a szálloda négy éven át tartó felújítását, most pedig a Hotel Hungaria és a Danubius Hotel Arena vezérigazgatója, s készül e két ház felújítására…

AZ ÉV VIDÉKI SZÁLLODÁSA: Molnár-Mersitz Ágnes, a Kosbor Panzió tulajdonos-háziasszonya.

AZ ÉV GASZTRO-VÁLLALKOZÓI: Szternák Péter és Macsinka János séf Egerből (Macok Bisztró, Brumbrum, illetve Imola Udvarház butikhotel)

AZ ÉV BUDAPESTI ÉTTERMESE – Klasszikus KATEGÓRIÁBAN: Tian Hua Ying (Tao) a budapesti Hong Kong és Taiwan étteremből

AZ ÉV BUDAPESTI ÉTTERMESE – Modern KATEGÓRIÁBAN: Gendur András, La Perle Noire, Budapest

AZ ÉV VIDÉKI ÉTTERMESEI: Marjai Flóra és Kvasznicza Ferenc, Pajta Étterem, Őriszentpéter

AZ ÉV SÉFJE: Palágyi Eszter, Costes, Budapest

AZ ÉV CUKRÁSZA: Szalai Dóra, Chez Dodo (macaronozó), Budapest

AZ ÉV PÉKJE: Fekete Gergő, Artizán pékség, Budapest

AZ ÉV GASZTRO-BORÁSZA: Debreczeni Mónika WSET nemzetközi borakadémikus, kisharsányi birtok, Villány

AZ ÉV GASZTRO-BLOGGERE: Steiner Kristóf

Az év gasztro-fotósa: Fekete Antonio

Különleges elismerésben részesült a vendéglátás területén felmutatott teljesítményért Pohner Ádám és Csapody Balázs (Kistücsök, Balatonszemes), valamint Kurkó Zsolt és Héder Irma, a Sushi Sei étterem séfje illetve tulajdonosa.

« december 2022 » loading...
h K s c p s v
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
csü 08
pén 09

Szentendre Elektronik – Titusz, Placid, Haniman // Barlang

december 9. 21:00 - december 10. 03:00
szo 10

Vinnai András: MEGVESZTEGETHETETLENTELENEK

december 10. 19:00 - 21:00
csü 22

Kettő kettő tánczenekar évzáró superkoncert // Barlang

december 22. 20:30 - december 23. 01:00
pén 30

Duckshell családi buli // Barlang Barlang

december 30. 20:00 - 23:00