Életműdíj Vomberg Frigyesnek

2019. április 10., 21:55

Ismét egy szentendrei díjazott! A Best of Budapest & Hungary szakmai elismerését nyerte el Vomberg Frigyes, aki az utóbbi években a Bocuse d’Or Akadémia keretében coachként segítette felkészülni a magyar csapatokat. A Freed Péter által alapított Budapest Week Publishing 26. éve rendezi meg minden tavasszal a Best of Budapest & Hungary Díjátadó Gálaestet. Április 6-án, a MOM Sport Rendezvényközpontban 15 szakember kapott különdíjat, négyen pedig különleges elismerésben részesültek.

A díjátadó ünnepségen Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Budapest főpolgármester-helyettese, Farkas Dávid, a Magyar Turisztikai Ügynökség stratégiai ügyekért felelős vezérigazgató-helyettese, valamint Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke köszöntötte a vendégeket.
Az idei különdíjasok:

ÉLETMŰDÍJ: Vomberg Frigyes, aki az utóbbi években a Bocuse d’Or Akadémia keretében coachként segítette felkészülni a magyar csapatokat.

AZ ÉV BUDAPESTI SZÁLLODÁSA: Árvai Zoltán, aki egy évtizeden át vezette a Hilton Budapestet, levezényelte a szálloda négy éven át tartó felújítását, most pedig a Hotel Hungaria és a Danubius Hotel Arena vezérigazgatója, s készül e két ház felújítására…

AZ ÉV VIDÉKI SZÁLLODÁSA: Molnár-Mersitz Ágnes, a Kosbor Panzió tulajdonos-háziasszonya.

AZ ÉV GASZTRO-VÁLLALKOZÓI: Szternák Péter és Macsinka János séf Egerből (Macok Bisztró, Brumbrum, illetve Imola Udvarház butikhotel)

AZ ÉV BUDAPESTI ÉTTERMESE – Klasszikus KATEGÓRIÁBAN: Tian Hua Ying (Tao) a budapesti Hong Kong és Taiwan étteremből

AZ ÉV BUDAPESTI ÉTTERMESE – Modern KATEGÓRIÁBAN: Gendur András, La Perle Noire, Budapest

AZ ÉV VIDÉKI ÉTTERMESEI: Marjai Flóra és Kvasznicza Ferenc, Pajta Étterem, Őriszentpéter

AZ ÉV SÉFJE: Palágyi Eszter, Costes, Budapest

AZ ÉV CUKRÁSZA: Szalai Dóra, Chez Dodo (macaronozó), Budapest

AZ ÉV PÉKJE: Fekete Gergő, Artizán pékség, Budapest

AZ ÉV GASZTRO-BORÁSZA: Debreczeni Mónika WSET nemzetközi borakadémikus, kisharsányi birtok, Villány

AZ ÉV GASZTRO-BLOGGERE: Steiner Kristóf

Az év gasztro-fotósa: Fekete Antonio

Különleges elismerésben részesült a vendéglátás területén felmutatott teljesítményért Pohner Ádám és Csapody Balázs (Kistücsök, Balatonszemes), valamint Kurkó Zsolt és Héder Irma, a Sushi Sei étterem séfje illetve tulajdonosa.

« december 2020 » loading...
h K s c p s v
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
pén 04

Foglalkozások a DMH-ban 2020-2021

2020-08-22 - 2021-06-20
pén 04

Advent Szentendrén 2020

2020-11-28 - 2021-01-10
pén 04

VILÁGÍTÓ ADVENTI KALENDÁRIUM

2020-12-01 - 2021-01-08
pén 04

Ötödik Évszak klub online koncert

2020-12-01. 20:00 - 2021-01-31. 23:59
pén 04
pén 04

VAN filmzenekar // Barlang, Szentendre

december 4. 20:00 - 21:30
szo 05

Folkbeat // Barlang, Szentendre

december 5. 20:00 - 21:30