Ugrás a tartalomhoz

SZENTENDREI GYEREKNAP 2022

2022. május 29-én 10:00 és 18:00 óra között a Czóbel parkban kerütl megrendezésre a Városi Gyereknap Szentendrén. A koronavírus miatti két éves kihagyás után idén újra színvonalas és változatos programok várták a szentendrei és környékbeli családokat.

Az időjárás szinte egész nap kegyes volt Lurkócia állampolgáraihoz, akik boldogan vették birtokba a Czóbel parkot. Számos program, előadás és finomság várt mindenkit, reméljük, jól éreztétek magatokat!
A képek nem tudják visszaadni azt a fergeteges hangulatot, amit azok élhettek át, akik velünk tartottak, de azért megosztunk néhány galériát, ahogy újra felidézhessétek ezt a csodás napot.
 
Nagy öröm volt hallani a sok nevetést és látni boldog arcokat!
 
Köszönjük a, Szent András Általános Iskola és Óvoda, a Szeleburdi Meseszínház, a Kortárs&Balett Tánccsoport, a Diótörő Balettiskola, a Pink Panthers Akrobatikus Rock and Roll TSE, a Tihi WInd Band, a Szentendrei Kenguru Kötélugró DSK, a NoComment Tánciskola, a Welldance Sporttánc Egyesület, a Csinnadratta Hoppla hó! és a Szentendre Táncegyüttes színvonalas műsorát!
 
Köszönjük a Szentendrei Árvácska, Tusák József, Szentendre Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület, Szentendre Város Baleset-Megelőzési Bizottsága, a Logiscool Szentendre, Balázs Marietta, Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény, a Nagycsaládosok Szentendrei Egyesülete, a Kis Zseni Szentendre Mentális Aritmetika, Egészéges Városért Közalapítvány és Kender Kriszti fantasztikus programjait!
Köszönjük Bánfalvi Antalné, Beretvás Nagy András, Döme Kovács Ferenc, Füleki Sándor, a GofriZóna, az Ice roll, Reinpold’s KOLBice, Pop bár, Az igazi Kürtőskalács: Vitéz Kürtős, Pibu bag
részvételét!
 
Köszönjök a Szentendrei Teátrum, a TDM, a Kacsakő Bisztró, az ICO Zrt., a Maped, a Retro Design Center, a Chirstine Cafe, a V8, a Ziegler Ostya, a Ferenczy Múzeumi Centrum, a Liliput Játékvilág, a P’Art Mozi, a Logiscool és a Kiszseni felajánlásait!
 
Köszönjük azt is, hogy ennyien eljöttetek, nélkületek nem lett volna ugyanolyan ez a nap! Jövőre újra találkozunk!

A PECSÉTLAP LETÖLTHETŐ INNEN.

PROGRAMOK

Programok a Japánkertben:

9:30 – Családi jóga
10:00 – Zenés- mondókás foglalkozás (ringató)
Egész nap: Egészséges Városért Közalapítvány programja

Színpadi programok – Műsorvezető: Dömény Krisztián

10:00 – Légy jó mindhalálig – részlet a Szent András Katolikus Általános Iskola és Óvoda gálaműsorából
10:30 – Jaj de jó a szilvásgombóc – A Szeleburdi Meseszínház előadása
11:30 – Kortárs&Balett Tánccsoport Szentendre bemutatója
12:00 – Diótörő Balettiskola bemutatója
12:40 – Pink Panthers Akrobatikus Rock and Roll TSE  műsora
13:10 – Tihi Wind Band fúvószenekar fellépése
13:45 – Szentendrei Kenguru Kötélugró DSK fellépése
14:15 – No Comment Tánciskola bemutatója
14:40 – Welldance Sporttánc Egyesület fellépése
15:10 – Csinnadratta hoppla hó! Megjöttek a bohócok! – Interaktív műsor a közönség bevonásával
16:00 – Szentendre Táncegyüttes műsora
17:00 – Táncház Fitos Dezső vezetésével, a talpalávalót húzza Pálházi Bence és bandája
17:30 – Gyereknapi sorsolás

Kiegészítő programok

Hangszersimogató, sakkszakkör, kézműves foglalkozások, játék csere-bere, óriás játékok kipróbálása filmes képregénykészítés, Kölyökmozi kvíz, kitűző készítése, állatvédelmi oktatás gyerekeknek, programozás, MBot interaktív bemutató, játékos feladatok szorobánnal, arcfestés, agyagozás, önkéntes tűzoltók kitelepülése, közlekedésrendészeti feladatok, mini KRESZ-pálya, zoknicsata játék, kő-papír-olló bajnokság

Lurkócia gyerekállam

8 állomáson 8 minisztériummal, számos izgalmas játékkal – mászófallal, foot golffal, logikai játékokkal, baba birodalommal, csocsóval vár mindenkit Szentendre gyerekállama! Járd végig Lurkócia minisztériumait, gyűjsd össze az összes pecsétet, írd a pecsételőlap hátuljára az adataidat, és dobd be a lapodat a színpad mellett elhelyezett dobozba 17:20-ig! 17:30-kor gyere a nagyszínpadhoz, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki!

A program- és a műsorváltozás jogát fenntartjuk!

A rendezvény látogatása részben ingyenes!

A rendezvényen kép és videófelvétel készül.

GALÉRIA