SZENTENDREI JAZZ- ÉS BORESTÉK 2020

Boresték zenével

képes összefoglaló a Szentendrei Jazz- és Borestékről

Szeptember utolsó hétvégéjén szervezte meg a Szentendrei Kulturális Központ a közel egy évtizedes hagyományokra visszanyúló ősznyitó rendezvényét. A járványügyi helyzet miatt ez az esemény is rendhagyó módon zajlott, a biztonságos lebonyolítás érdekében. A közkedvelt hétvége „szűkített” formában, a megszokottnál kevesebb programlehetőséget nyújtott.

A rendezvény nevét is átkereszteltük -ideiglenesen- Szentendrei Jazz- és Bornapokról Szentendrei Jazz- és Borestékre, ezzel is tükrözve a rendhagyó jelleget. A programsorozat a három napon délutántól estig bezárólag, korlátozott látogatói létszámú helyszíneken zajlott.

A rendezvény szervezője -mint minden évben- a Szentendrei Kulturális Központ volt. Négy helyszínen szerveztünk programokat. A Barcsay Múzeum udvarán szombat és vasárnap este jazz koncertet adott a Kozma Orsi -Banyák József Duó, illetve a Váczi Eszter Quartet. Mindkét, teltházas koncert közben borkóstolásra is volt lehetőség.

A Városi Vendégház házigazdája meghívásunkra a Bujdosó Pincészet volt. Igazán színes programkínálatot adtak: kiállítást nyitottak, kozmetikai előadást tartottak a szőlő jótékony hatásáról, és izgalmas borkurzusokat szerveztek az alap szinttől a mesterkurzusokig. Ezek nagyon minőségi és egyedi borszakmai programok voltak -nemcsak szakemberek részére, hanem laikusok számára is.

A barlang udvarán az Európa Kiadó a tavaszi pandémia miatt nálunk elmaradt koncertjét pótolta be. Szombat este a Kiscsillag tartott lemezbemutatót. A Szentendrei Teátrum szervezésében a Soltis Lajos Színház A cigány című előadása a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár színháztermében volt látható.

A Szentendrei TDM (Tourinform Iroda) a város gasztronómiai kincseit mutatta be: szombaton szentendrei ízeket lehetett kóstolni a Tourinform udvarán, vasárnap pedig borsétára vitték az érdeklődőket a város hat éttermébe.

A Szentendrei Kulturális Központ rendezvényébe bekapcsolódtalk a város további kulturális intézményei is: így például a Ferenczy Múzeum és a MANK képzőművészeti, illetve irodalmi programokat adott a hétvégén. Tárlatvezetéseket tartottak, irodalmi beszélgetést rendeztek a gasztronómiai programokon kívül.

A helyi vendéglátók közül pedig borvacsorát szervezett a BistroSt.André. Koncerteket szervezett a Művész Étterem és az új Dorothea Bistro. A Szentendre Barátai Egyesület immár harmadszor tett utazást a borok világában a WineTrek programjával, a Kőhegybor pedig online borkóstolást szervezett.

 

GALÉRIA

Szeptember 25. péntek

Szeptember 26. szombat

Szeptember 27. vasárnap

 


ONLINE PROGRAMFÜZET
FB:  Szentendrei Jazz -és Boresték

Minden év szeptember utolsó hétvégéjén Szentendre főtere és sétálóutcája megtelik finom borok ízével és kellemes jazz muzsikával. A Szentendrei Kulturális Központ idén is úgy tervezte és szervezte, hogy a Szentendrei Jazz- és Bornapokon a belvárosi sétálóutca borkorzóvá válik, ahol az ország összes borrégióját képviselik a különböző pincészetek. Úgy terveztük, hogy borkóstolások közben jazz muzsika tölti be a macskaköves utcácskákat, a Fő tér pedig -mint mindig ilyenkor- bortól, zenétől, látogatóktól fog pezsegni. Úgy terveztük, hogy az udvarokban, éttermekben borszakmai és kulturális programok, gasztro-workshopok várják majd az érdeklődőket…

ÚJÍTÁS: SZENTENDREI JAZZ- ÉS BORESTÉK

Így terveztük a 2020-as Jazz- és Bornapokat, de idén sajnos a kora őszi rendezvény forgatókönyvét is átírta a járványhelyzet. A közkedvelt rendezvényt nem szerettük volna elhagyni, a közel egy évtizedes hagyományát nem akartuk megszakítani. Ezért úgy döntöttünk, hogy az augusztus végi Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva programsorozathoz hasonlóan, a Szentendrei Jazz- és Bornapokat is megtartjuk, de új koncepció szerint. A bor és a jazz muzsika persze elengedhetetlen, de az éppen aktuális járványügyi helyzetet szem előtt tartva, és az aktuális egészségügyi ajánlásokat betartva a programok késő délutántól estig tartanak, mérhető látogatószámú helyszíneken: éttermekben, szabadtéri udvarokon. Az idei évre ideiglenesen Szentendrei Jazz- és Boresték-re keresztelt rendezvény színes programkínálatának kialakításához a Szentendrei Kulturális Központon kívül a város kulturális intézményei és vendéglátóhelyei is hozzájárultak: így programot szervez a Barlang, a Szentendrei Teátrum, a Ferenczy Múzeumi Centrum, a MANK, a szentendrei TDM, a Bistro St. André, a Café Christine, a Pótkulcs, a Művész Étterem és a Kőhegybor.

Az események zöme belépőjegyes, egyes koncertek és programok ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek! 

A Barcsay Múzeum udvarának főszereplője a jazz lesz: szombat este a Kozma Orsi és Banyák József duó, vasárnap este a Váczi Eszter Quartet lép fel. A koncert előtt és alatt borkóstolásra lesz lehetőség.

A Dunakorzón, a Barlang udvarán péntek este az Európa Kiadó lép fel, szombat este a Kiscsillag tart lemezbemutató koncertet. Itt sem maradnak a látogatók bor nélkül, hiszen a Barlang a koncertekhez a szekszárdi Twickel Pincészet és a pécsi Lisicza Borház nedűit ajánlja és biztosítja.

A Városi Vendégházban a Bujdosó Pincészet lesz a házigazda egész hétvégén. Izgalmas programjaik között a borkóstolástól, a borterápián keresztül a borismereti kurzusig, előadásig és kiállításmegnyitóig mindenféle program megtalálható.

A Tourinform Iroda udvara a Szentendre a konyhában szakácskönyvéhez kapcsolódó „receptkóstoló” programján kívül Gasztro Borsétával várja az érdeklődőket.

A Bistro St. André és Christine Cafe éttermek borvacsorát, a Kőhegybor online borkóstolást, a Taste&Play csapata és a Szentendre Barátai Egyesület pedig WineTrek élményt kínál az érdeklődőknek. A Pótkulcs és a Művész Étterem jazz koncerttel várja látogatóit.

A Szentendrei Jazz- és Boresték rendezvénybe a Szentendrei Teátrum A cigány című színházi előadással, a Ferenczy Múzeumi Centrum és a MANK borkóstolóval kísért kortárs irodalmi beszélgetéssel, tárlatvezetésekkel, meseterápiás foglalkozással, szabadtéri filmvetítéssel csatlakozik a rendezvényhez.

A rendezvényt az éppen aktuálisan érvényben lévő kormányrendelet szerint szervezzük és tartjuk meg, így a program- és helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk!

 Részletes programot, információt a jegyvásárlásról, regisztrációról a rendezvény weboldalán, illetve facebook oldalán talál.

 

Kérjük, olvassa el Járványügyi ajánlásunkat, és a rendezvényen csak egészségesen vegyen részt!

JÁRVÁNYÜGYI AJÁNLÁS

Bár a koronavírus okozta rendkívüli helyzet feloldását követően lehetőség nyílt újra kulturális események megtartására -bizonyos korlátozások mellett, a Szentendrei Jazz- és Boresték rendezvényt szervező Szentendrei Kulturális Központ számára rendkívül fontos, hogy az eseményre érkező nézők a járványügyi előírások enyhítése mellett is minél kisebb egészségügyi kockázattal számoljanak. Ennek érdekében a Szentendrei Kulturális Központ a következő ajánlást adja: *

 

  • A rendezvényen maszk viselése ajánlott, a koncerteken a 431/2020. (IX. 18.) számú kormányrendelet alapján kötelező.
  • A Szentendrei Kulturális Központ által szervezett programhelyszíneken -jól láthatóan- elérhető a kézfertőtlenítés lehetősége. A fő programhelyszíneken (Barcsay Múzeum udvara, Városi Vendégház) fertőtlenítő automaták vannak kihelyezve.
  • Előnyben részesítjük az online jegyértékesítési formát a helyszíni értékesítés helyett. Amennyiben az online jegyelővételben nem fogynak el a belépők, helyszíni értékesítést is szervezünk, a biztonsági előírásoknak megfelelően.
  • A programok ideje alatt (és folyamatosan) rendelkezésre áll érintésmentes hőmérő.
  • Amennyiben egy dolgozónál vagy látogatónál felmerül a COVID 19 fertőzés gyanúja, a Nemzeti Népegészségügyi Központ eljárásrendjének megfelelően járunk el.
  • A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ingyenesen hívható zöld számokat hozott létre a korona vírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében: 06-80-277-455 vagy 06-80-277-456.

Tisztelettel kérjük a programok látogatóit, hogy megkülönböztetett figyelemmel kísérjék a COVID-19 megelőzése érdekében hozott intézkedéseket!

TILOS azon látogatók részvétele a programokon, akik magukon a koronavírus tüneteit tapasztalják!**

*Az ajánlás a Nemzeti Népegészségügyi Központ COVID-19 ajánlásait vette alapul.

**A betegség jellemző tünetei: szaglás romlás, emésztőrendszeri tünetek, láz, száraz köhögés, légszomj. Előfordulhat orrdugulás, izomfájdalom, fáradékonyság, torokfájás.

PROGRAMOK

Szeptember 25. péntek

19:00 Unique Classico koncert
DOROTHEA BISTRO&CAFÉ (Fő tér 15.)
Asztalfoglalás: 20/270 30 70

19:00 Jazzkoncert
MŰVÉSZ ÉTTEREM (Dumtsa Jenő u.7.)

20:00 Európa Kiadó koncert
BARLANG UDVAR (Dunakorzó 18.)
A hazai pop-rock történet egyik legmeghatározóbb zenekara.
Támogató: NKA és Hangfoglaló
Belépő: 2500 Ft
Jegyek elővételben a szentendre.jegy.hu (https://bit.ly/2DPntly) oldalon, illetve a koncert napján, kezdés előtt egy órával a helyszínen válthatók.

 

Szeptember 26. szombat

Bor-mesterkurzusok udvara: A Bujdosó Pincészet programjai
Dél-Balaton aranyérmesei
A szervezők a programokat 6 fő alatt nem tartják meg. A program változás jogát fenntartják.
VÁROSI VENDÉGHÁZ (Fő tér 12.)
11:00 Parti fövenyen
Kiállításmegnyitó Baksai József – Kaszai Krisztina Balaton ihlette képeiből
11.30-12.30 és 13.30-14.30 Wine Therapy: Borterápia kívül-belül
A szőlő mint professzionális anti-age bőrápolószer Bodor –Nagy Orsolya előadása
Maximum létszám: 15 fő
Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevők ajándék tesztcsomagot kapnak.
Regisztrálni itt lehet: bujdoso.orsolya.katalin@gmail.com
15.00-16.30 Borismereti alapkurzus
Mester illatminta segítségével 6 bor kóstolása
Várunk minden érdeklődőt, aki többet szeretne tudni a borban fellelhető illatokról, stílusokról. Habzó borok, illatos borok, édes késői szüretelésű borok
Ára: 3 800Ft/fő
Maximum létszám:15 fő
Kóstolt borok: Bujdosó Pincészet aranyérmesei
Regisztráció: bujdoso.orsolya.katalin@gmail.com

15:00 Szentendre a konyhában receptkóstoló borajánlással
TOURINFORM IRODA UDVARA (Dumtsa Jenő u.22.)

17:00-18:30 Vörösbor mesterkurzus
VÁROSI VENDÉGHÁZ (Fő tér 12.)
Bor-mesterkurzusok udvara: a Bujdosó Pincészet programjai
A szervezők a programokat 6 fő alatt nem tartják meg.
A program változás jogát fenntartják.
Vörös borok illatjegyei mester illatminta segítségével. Meghatározó stílusjegyek 5 bor kóstolásán keresztül.
Ára: 4.200/fő
Maximum létszám:15 fő
Kóstolt borok: Bujdosó Pincészet: Bordeauxban nyert aranyérmes borai
Regisztráció: bujdoso.orsolya.katalin@gmail.com

17:00 KORTÁRSALGÁS – szubjektív kortárs irodalom (nem csak férfiaknak)
FERENCZY MÚZEUM – Pajor terem (Kossuth Lajos u. 5.)
Kukorelly Endre – Németh Gábor irodalmi sorozat
KORtársalgás címmel indul Kukorelly Endre író havonta jelentkező új irodalmi beszélgetéssorozata a Ferenczy Múzeumi Centrumban.
A szeptemberben kezdődő sorozat estjein kortárs írókkal ismerkedhetünk meg, nemcsak munkásságukon, hanem izgalmas, fordulatokban bővelkedő személyes történeteiken keresztül.
Aki hónapról hónapra csak kérdez és hallgat: Kukorelly Endre (1951) író.
Aki pedig válaszol: Németh Gábor író, forgatókönyvíró, egyetemi oktató. A Szépírók Társaságának alapító tagja. A Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára. Utóbbi könyvei: Egy mormota nyara (regény), Kalligram, 2014; Ez nem munka (kisprózák), Kalligram, 2018. Csobánkán él, de gyakran áttéved Szentendrére.

18:00 WineTrek – Utazások a bor körül, Hidegkuti Gergely szőlész-borász, borakadémikussal
OFFLINE CENTER (Ady Endre u. 6/B)
A WineTREK egy újszerű ismerkedés a borokkal, képzeletbeli és valós utazások formájában. Röviden összefoglalva: olyan gasztronómiai élmény, amely az utazás, a tanulás és a kulisszák mögé való bepillantás hármasa. Idén szeptemberben immár a 3. évaddal indulunk ismét útnak, ahol az első utazásunk keretében rendhagyó módon hazánkat járjuk körbe komolyan, igazi meglepetés borokkal.
A program a Szentendrei Jazz- és Boresték programsorozat keretében, a Taste&Play csapata és a Szentendre Barátai Egyesület közreműködésével valósul meg. A részvétel regisztrációhoz kötött a korlátozott befogadóképesség miatt. Regisztrálni az info@borkaszino.hu címen lehetséges.
Belépőjegy: 9.800 Ft, páros jegy 16.900 Ft.
Az ár a kóstolt 10 tétel és a kísérő falatok költségét is tartalmazza.
További részletek: Fb/wineandtrek

19:00 Kozma Orsi – Banyák József duó
BARCSAY MÚZEUM UDVAR (Dumtsa Jenő u.10.)
A hazai zenei élet egyik legsokoldalúbb, egyedi hangú és korát meghazudtoló zenei világgal rendelkező fiatal énekesnője Kozma Orsi, aki a Jazz+Az és a Cotton Club Singers sikerei után szóló karrierbe kezdett. Eddig több, mint 100 lemezen közreműködött, több tucat slágert énekelt számos formációval, több musical főszerepet játszott el és rengeteg hazai, illetve külföldi klubban, fesztiválon és eseményen vett részt Európa-szerte.
A páros repertoárján a saját, magyar nyelvű dalok mellett közismert világslágerek egyéni feldolgozása található, ami egyre inkább kristályosodik és érik egy igazi nagyívű, zenei utazássá.
A Szentendrei Jazz- és Boresték alkalmával híres magyar slágerek feldolgozásait és ismert jazz standardeket is játszanak.
Közreműködik:
Kozma Orsi – ének
Banyák József – zongora
A belépés díjtalan, de regisztráció-köteles: https://bit.ly/35pxyB5
A koncert előtt és közben borkóstolásra lesz lehetőség.

19:00 Jazzkoncert
MŰVÉSZ ÉTTEREM (Dumtsa Jenő u.7.)

19:00 A Borkell Borkereskedés borvacsorája
BISTRO ST. ANDRÉ (Dunakorzó 20.)
Négy fogásos vacsorát kínálunk, öt különleges bor kíséretében. A legkitűnőbb magyar pincészetek borait kóstolhatják a BorKell Borkereskedéstől.
Részvételi díj: 9.900.- Ft/fő. A foglalás a teljes összeg megfizetésével érvényes.
Információ: +36 30 214 0202, +36 26 952 113, vagy személyesen.

19:00 A cigány -zenés „prevakera” a Soltis Lajos Színház előadásában
SZENTENDREI TEÁTRUM Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár színházterme (Pátriárka u.7.)
A darabot a K2 alkotópárosa, Fábián Péter és Benkó Bence rendezte.
Az előadás díjai: V. KASZT Fődíj (2019), Temesi Zsolt: legjobb mellékszereplő díja (KASZT 2019).
A magyar cigány, Rózsa Peti beleszeret Ivánka Évikébe, Celldömölk legszebb nemcigány magyar lányába. A haza bizodalmasan várja fiaitól, hogy mostani veszélyes körülmények között, a királyi trón, haza és alkotmány védelmére az ország zászlója alá mentül előbb összesereglendenek, mely összesereglendés következtében elindul a haddelhadd, nem is beszélve a fekete füstirigó, Rózsa Rózsi bánatáról, hogy belészakad a nagy magyar szív és a hegede vonója…

20:00 Kiscsillag Tompa kések lemezbemutató turné
BARLANG UDVARA (Dunakorzó 18.)
A nőknél, akik egyedül élnek, tompák a kések.
Belépő elővételben: 2700 Ft, a koncert napján: 3500 Ft
Jegyek a tixa.hu oldalon, illetve a koncert napján kezdés előtt egy órával a helyszínen válthatók.

 

Szeptember 27. vasárnap

Bor-mesterkurzusok udvara: a Bujdosó Pincészet programjai
A szervezők a programokat 6 fő alatt nem tartják meg. A program változás jogát fenntartják.
VÁROSI VENDÉGHÁZ (Fő tér 12.)
16:00-17:30 Tokaj Hegyalja-i Mesterkurzus
Y generáció Mád környéki borásznők borainak kóstolója. Kóstolt tételek: 5 bor
Ára: 4 200 Ft/fő
Maximum létszám: 15 Fő
Mesterkurzus tartja: 100 pontos bor készítője: Osváth Fruzsina borász
Regisztrálni itt lehet: bujdoso.orsolya.katalin@gmail.com

16:00 Tárlatvezetés a Kádár Erzsébet – Egy írónő modellt áll c. kiállításban
CZÓBEL MÚZEUM (Templom tér 1.)
„A magyar irodalom egyik legnagyobb tehetségű novellaírója”; „Hibátlan író”; „A leggazdagabb, legtökéletesebb elbeszélőink közé tartozik” – Kádár Erzsébet írói teljesítményéről nyilatkozott ekképpen Illyés Gyula, Rónay György és Vas István. Mindenki elismeréssel, sokszor elragadtatással írt róla, s nemcsak fiatalon bekövetkezett tragikus halála után, hanem már életében is. Pedig valójában nem is írónak, hanem festőnek készült. Szőnyi István, Aba-Novák Vilmos, Iványi-Grünwald Béla tanítványa volt; festményeivel több csoportos kiállításon is elismeréssel szerepelt. Szépírói pályájának indulása után végleg felhagyott a képzőművészettel, hogy csak az írásnak szentelhesse tehetségét. Ekkor választotta a Csernovics családi név helyett a Kádár írói nevet. A Nyugat avatta íróvá, de a korszak minden más jelentősebb lapjában is publikált.

16:00 Gasztro borséta
SZENTENDREI TDM – TOURINFORM IRODA UDVAR (Dumtsa Jenő utca 22.)

17:00 Meseterápiás foglalkozás Boros Lucával a Kádár Erzsébet- Egy írónő modellt áll c. kiállításban
CZÓBEL MÚZEUM (Templom tér 1.)
Hibátlan író – fogalmaz Illyés Gyula Kádár Erzsébetről, aki valójában festőnek készült.
A Czóbel Múzeumban kiállított képei segítségével a nővé válás folyamatát kísérjük végig.
A nő hangja legyen szóló szőlő, akkor is, ha novellákat ír, vagy ecsettel fejezi ki magát.
A nő arca legyen olyan, mint a mosolygó alma, a kacagása vagy épp a sírása, mint a csengő barack.
Ennek járunk utána a Nyugat írónőjének és képzőművészének munkái, valamint egy magyar népmese kapcsán.

17:00 Kurátori tárlatvezetéssel egybekötött finisszázs a Szobrok a kertben c. szabadtéri szoborkiállításon
MANK GALÉRIA, SZENTENDREI RÉGI MŰVÉSZTELEP (Bogdányi út 51.)
A tavaly hagyományteremtő szándékkal megrendezett Szobrok a kertben című tárlat folytatásaként idén nyáron ismét kortárs szoborművek népesítették be a Szentendrei Régi Művésztelep ligetes parkját. Tizenegy kiváló szobrászművész alkotása tekinthető meg, amelyek mind más, egyedi nézőpontból mutatják be a szobrokban rejlő végtelen gazdagságot.  A tárlatvezetést Cserhalmi Luca esztéta, a kiállítás kurátora tartja. A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött: kozonseg@alkotomuveszet.hu

18:00 VÁCZI ESZTER & Quartet
BARCSAY MÚZEUM UDVAR (Dumtsa Jenő u.10.)
Esőhelyszín: Barlang (Dunakorzó 18.)
A 2002-ben alakult Váczi Eszter Quartet kezdetben sok más zenekarhoz hasonlóan örökzöld jazz standardek feldolgozásait játszotta, de hamar kiderült, hogy nem ez az az út, amin haladniuk kell, hanem a csapatnak saját hangját kell hallatnia.
A zenekar Vissza hozzád című első albuma alig 1 év leforgása alatt aranylemez lett, majd elérte a platina fokozatot. Az egy kivételével kizárólag saját szerzeményeket tartalmazó korong sikere túlszárnyalt minden előzetes várakozást.
Összeszokottság, élettel teli megszólalás, és Eszter senkiéhez sem hasonlítható hangja – remek kísérettel.” (Dr. Nagy Sándor, Jazzma.hu)
Közreműködik:
Váczi Eszter – ének
Gátos Iván – zongora, keyboards
Gátos Bálint – basszusgitár
Schneider Zoltán – gitár
Gyenge Lajos – dob
A belépés díjtalan, de regisztráció-köteles: https://bit.ly/3kj6is9
A koncert előtt és közben borkóstolásra lesz lehetőség.

18:00 KŐHEGYBOR ONLINE KÓSTOLÓ
ONLINE
Kóstoljon bele Ön is Szentendrébe a Kőhegybor pincészet limitált borválogatásával. Az akció keretében – az idei Szentendrei Jazz- és Boresték programsorozathoz kapcsolódva – minden kedves Vásárlónknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy részt vegyen a csomagban szereplő borokról szóló online borkóstolón, ahol Hidegkuti Gergely szőlész-borász vezetésével betekintést kaphat mindenki Szentendre szőlészeti-borászati történelmébe, valamint megismerheti a borászatunkat és a borainkat.
Az összeállított tételsor: Tömjénes 2019, Bükkös 2018, Vulkán 2019, Rozi 2019, Ráby 2019, Múmia 2018 *
Csomagár: 12,700 Ft helyett 9,000 Ft.
*A csomag 2020.09.26-ig vagy a készlet erejéig elérhető, a rendeléseket a kohegybor.hu oldalon várjuk.
Az online meghívót elektronikus úton küldjük meg vásárlóink számára.

18:00 Borkostoló Bolyki Janival, az egri Bolyki Pincészet tulajdonosával
MANK GALÉRIA, SZENTENDREI RÉGI MŰVÉSZTELEP (Bogdányi út 51.)
A borkostólót a Bolyki Pincészet tulajdonosa, Bolyki Jani tartja a Szentendrei Régi Művésztelep kertjében.
A férőhelyek száma korlátozott, a jelentkezés regisztrációhoz kötött: kozonseg@alkotomuveszet.hu

Bor-mesterkurzusok udvara A Bujdosó Pincészet programjai
A szervezők a programokat 8 fő alatt nem tartják meg. A program változás jogát fenntartják.
VÁROSI VENDÉGHÁZ (Fő tér 12.)
18:00-19:00 Wine Therapy – Borterápia kívül-belül
A szőlő mint professzionális anti-age bőrápoló szer Bodor – Nagy Orsolya előadása.
Maximum létszám:15 fő
Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevők ajándék tesztcsomagot kapnak.
Regisztrálni itt lehet: bujdoso.orsolya.katalin@gmail.com

18:00 Fehér Mandoli – olasz slágerek jazz zenével ötvözve
DOROTHEA BISTRO&CAFÉ (Fő tér 15.)
Asztalfoglalás: 20/270 30 70

19:00 Művészmozi – Rodin – Az alkotó, francia-belga-amerikai életrajzi dráma, 2017
MANK GALÉRIA, SZENTENDREI RÉGI MŰVÉSZTELEP (Bogdányi út 51.)
Szabadtéri filmvetítés a Szentendrei Régi Művésztelep kertjében. A férőhelyek száma korlátozott, a jelentkezés regisztrációhoz kötött:
kozonseg@alkotomuveszet.hu

« november 2023 » loading...
h K s c p s v
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3