Ugrás a tartalomhoz

BORKORZÓ SZENTENDRÉN 2023

A Szentendrei Jazz-és Bornapok – a tavalyihoz hasonlóan – 2023-ban is a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál részeként került megrendezésre. 2023. augusztus 25 -27. között a Dunakorzó ismét Borkorzóvá alakult, ahol a jazzkedvelők is találhattak maguknak programot.

 

Az alábbi kiállítók várták finom falatokkal, különleges borokkal és pálinkákkal a Borkorzó látogatóit:

Csalló Pálinka Manufaktúra, Cseh Sörök Háza, Cuvée Szentendre, Epermester Pincészet, Eskol Pince, Espák Pincészet, Frittmann Borászat, Gere Tamás és Zsolt Pincészete, Haraszthy Pincészet, Hilltop Neszmély Borászat, Kamarás Borászat, Kecze & Hady Kézműves Pince, Kőhegybor – Szentendre bora, Lajos-Király Manufaktúra, Lisicza Borház, Márton és Lányai Pálinkák, Mészáros Borház, Mokos Pincészet, Nyikos Pincészet, Pátzay Badacsony, Recas bor, Royal Tokaji Borászati Zrt., Rustica Borműhely, SajtVilág, Streit-Zagonyi Borászat Villány, Thummerer Pincészet, Vitéz Kürtős
 
A finom falatok és italok mellett nagyszerű koncertek várták a közönséget! Olyan fantasztikus fellépőkkel találkozhattunk augusztus utolsó hétvégéjén a Borkorzón, mint az Anima Sound System 30, Molnár Ferenc Caramel, a Jazzformers feat Szabó Enikő, Jónás Gabriella, a Sárik Péter Trió & Falusi Mariann, de velünk tartott a Borbély Műhely és a Mörk is!
 
Fényképes összefoglaló a Borkorzóról:
 

 

Borkorzó 2022-ben Szentendrén

Szentendrei Jazz – és Borfesztivál 2021