Események betöltése
Barlang | 2000
Szentendre, Duna korzó 18.
2024. március 08. 20:00-tól
2024. március 08. 22:00-ig
Belépő: 2000 Ft

Bad Acrobats koncert // vendég: Audioshake // Barlang

Jegyek hamarosan…
jegyár: —–
helyszín: Barlang / 2000 Szentendre, Duna korzó 18.

Bad Acrobats bio:
Nem vén rókák, mégis tapasztalt zenészek alkotják a budapesti kötődésű BAD ACROBATS zenekart.

Korábbi formációikkal az ország legismertebb helyszínein léphettek fel (Akvárium Nagyhall, A38, Barba Negra, Sziget Fesztivál) olyan zenekarok társaságában mint a Kiscsillag, Pál Utcai Fiúk, Esti Kornél vagy az Elefánt. Korábbi zenekarukkal (Kalef) a szakmai sikerek mellett kulturális jelenséggé váltak az alter pop-rock kedvelői között, dalaik az ország klubszínpadain, fesztiváljain szólaltak meg.
A jelenlegi formációt 2018-ban alapította a külföldről hazatérő dalszerző-énekes Békési Fanni, továbbá Rácsai Mátyás (gitár), Seres Balázs (basszusgitár) és Mikolai Petra (dobos). Céljuk egy egységes, mégis sokszínű, új zenei világ létrehozása volt, ami 100%-ig önazonos, az élőzene és elektronikus zene ötvözésével.

Stílusukat alter-popként definiálják, a 80-as évek szintipopját keverik a modern indie rock hangzással. Dalaik folyamatosan íródnak, legújabb szerzeményeik már magyar nyelvű szövegekkel szólalnak meg. A zenekar büszke arra a tényre, hogy az ország egyik legkeresettebb producerével dolgozhatnak: Ligeti Gyurival, akivel az első két kislemezüket a lehető legjobb körülmények között vehették fel a SuperSize Recording-nál.

Szakmai elismerésüket mutatja továbbá, hogy többször szerepeltek az Öröm a Zene tehetségkutató verseny Kárpát-medencei döntőjének legjobb zenekarai között.
A zenekar első nagylemeze egy korszak megnyitása és lezárása lesz egyszerre. Új zenekari tagokkal: Csizmazia Zsolt (gitár), Koncz Kristóf (basszusgitár), Gyöngyösi Barna (billentyű), illetve új, magyar nyelvű dalokkal bővülve indul útnak a Bad Acrobats.

—————————————————————–
Audioshake bio:
A zenekar 2016-ban alakult, de 2017 óta koncertezünk. Két hullámban is jelentős változások következtek be a zenekar életében. A legutóbbi idén, amikor Bella Levi, a zenekar alapítója újra formálta az egész zenekart. Új irány, új energiák.
Korábban is bekerült már a köztudatba jó pár Audioshake dal. A Győrfi Pálról írt dal, vagy az Influenszer és a Kiderül is ezek közé tartozik. Utóbbi szövege például Müller Péter Sziámi ajándéka a zenekarnak.
A jelenlegi felállásban 5-en foglalnak helyet. Bella Levente – ének / Herr Attila – basszusgitár / Mikolai Petra – dob, vokál / Gyöngyösi Barna – billentyűk / Varga András – gitár.
Éppen dalszerzői fázisban vagyunk, már csak azért is, mert az új felállásban fontos számunkra, hogy új dalokkal definiáljuk újra a bandát. A közös alkotás még jobban összehoz minket, és kiderülnek a titkolt, féltett zenei álmok, témák és irányok is. Ezeket tereljük egy irányba az új dalokkal.

Hasonló események

További programok